Coaching

Soms heb je net dat  beetje meer nodig, dan alleen een website met informatie, handvatten en oefeningen. Soms heb je een steuntje in de rug nodig in de vorm van een praatmaatje, coaching of hulp. Vragen om hulp werkt dan ook heel bevrijdend. Vragen om hulp is namelijk de 1e stap naar de oplossing van jouw (emotionele) problemen. Coaching is hiervoor een uitstekende vorm. Op deze pagina vind je verschillende kwalitatief uitstekende adressen waar je terecht kunt voor een praat maatje, het steuntje in de rug, de coaching of de hulp die je zoekt. Of dit nu voor jezelf, je kind of het hele gezin is, bij deze adressen kun je altijd terecht. Schroom niet, zij staan, net als ik, altijd voor je klaar om te helpen.

 

Ik ben trots op je! Jij ook op jezelf?

 

 

Coaching voor volwassenen

 

Ellie Keizer M.Sc. - Praktijk voor Gestalt- psychotherapie.

Dit coachingsbureau wordt geleid door Ellie Keizer. Zij kan als Gestalt-psychotherapeut gedragspatronen effectief veranderen, waardoor jouw eigen functioneren duurzaam verbetert. Sleutelbegrippen in haar werkwijze zijn: Respect, integriteit, oprechtheid en resultaatgerichtheid. Samen wordt er gezocht naar persoonlijke authenticiteit. 

Zie voor meer informatie:

https://www.youtube.com/watch?v=oRK8tKjJgTk

 

Adresinformatie:

Locatie Horst aan de Maas:

Ellie Keizer, M.Sc.

Pieter Belsstraat 4

5961 DW Horst aan de Maas

 

 

Locatie Ridderkerk:

Ellie Keizer, M.Sc.

Van Beethovenstraat 2-B

2983 BV Ridderkerk

 

Email: ejkeizer@planet.nl

Telefoon: 06 11 53 51 06

website: www.ikzoekeentherapeut.info

 

Coaching voor kinderen en ouders

 

Dewhi Malinka. - Kinderpraktijk Chuen

 

Kinderpraktijk Chuen is een praktijk die begeleiding biedt aan kinderen van 6 t/m 15 jaar. Deze kinderpraktijk wordt geleid door Dewhi Malinka. Dewhi is een vrouw die werkt vanuit haar hart en moeder van vier kinderen: drie ervan op aarde en helaas één aan de andere kant van het levensgordijn. Wat Dewhi bijzonder maakt is haar zachte kracht, de luisterende motor en de empathische diepgang die in haar schuilt. Ze heeft een feilloze intuïtie voor wat kinderen nodig hebben en heeft "lezen tussen de regels door" tot een kunst verheven. Dewhi kijkt naar wat jouw kind nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Zij gaat uit van de mogelijkheden en flexibiliteit van ieder mens. De begeleiding die zij biedt, is vooral gericht op het verhelderen van de kwaliteiten en talenten van jouw kind. Ze leert je kind aan de sluiten bij wat het al in zichzelf aan kracht en talent heeft, zodat je kind er makkelijk toegang toe heeft als het moeilijk wordt. Het sleutelbegrip in de werkwijze van Dewhi is Vertrouwen. 

 

Email: Info@chuencoaching.nl

Telefoon: 06 22 83 94 07

Website: www.chuencoaching.nl

 

 

Coaching voor ouders

 

Lonneke Tack - De Taalgever

 

Praktijk "De Taalgever" wordt geleid door Lonneke Tack. Lonneke is een zeer bevlogen en warm persoon, moeder van twee prachtige kinderen en al 18 jaar onderwijzeres in het primair onderwijs. 

Lonneke kan jou als taalgever helpen om het gedrag van jouw kind en jouw reactie daarop te vertalen. Dagelijks krijg je als ouders namelijk een spiegel voor gehouden van je kind(eren). Dit doen ze door het uiten van verschillende emoties en het vertonen van bepaald gedrag. Soms kunnen die emoties heel heftig zijn, frequent terugkeren en voor jou als ouder/opvoeder flink pittig zijn. Zo heftig dat je op een punt komt dat je je zorgen maakt en dat je je machteloos, gefrustreerd, boos of verdrietig voelt, wanneer het gedrag of de emotie weer opspeelt. De woorden die jezelf geeft aan het gedrag van je kind kunnen vertaald worden door de Taalgever. Door de vertaling die zij maakt wordt je je bewust van je eigen valkuilen, je overwerkte emoties/pijn en schep je ruimte en inzicht, waardoor je je kind kunt geven wat hij/zij nodig heeft. De Taalgever kan jou helpen om via de taal iets heel moois te geven, meer lucht, ruimte, begrip en verbondenheid met je kind en jezelf. 

 

Email: taalgever.tack@gmail.com

Telefoon: 06 19 18 55 10

Website: https://www.facebook.com/taalgever.tack.7